szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Laci, te nagyon hülye vagy, de legalább nem szégyelled

2013.03.18. 16:53 szabodenesnk

kover_laszlo_mszmp_k.jpg

Kövér László ismét megnyilatkozott. Az nyilvánvalóan látszik és mérhető, hogy a Fidesz népszerűsége a rezsicsökkentés hatására nőtt. Tehát ütni kell a vasat és kommunikálni, hogy micsoda harc folyik a csökkentés érdekében az ellenséggel olyannyira, ha kell a Fidesz a bukást is vállalja.

Szép átvezetés ez az alaptörvény módosítása miatti tiltakozásnak. Szerinte ugyanis nem a „korábbiakhoz képest jelentéktelen változásokat hozó” módosítás az igazi ok, hanem a rezsicsökkentés. A rezsicsökkentés, amit a komcsik minden áron megakarnak akadályozni, mert azok a zemberek ellen vannak. Ebben az aljas tevékenységükbe bevonják még a teljes nemzetközi baloldalt. Arra nem gondol Kövér, hogy ennek bizony súlyos ára lesz, amit mégiscsak a zemberek fognak megfizetni. Mert hiába mondja, hogy a kormány tőke és befektető barát, ha a gyakorlatban ennek ellenkezőjét teszi. Amikor egy miniszterelnök kijelenti, hogy megmutatja ezeknek a cégeknek, hogy még kevesebbet fognak keresni, az taszítja a tőkét és a befektetőt. Tőke és befektetők nélkül pedig nem lesz gazdasági növekedés, nem lesznek új munkahelyek, nem lesz több a járulék és adóbevétel, aminek következménye ismét megszorítás lesz.

Kövértől nem idegen a kommunista gyűlölet, de általában a másképpen gondolkodókkal szemben is. Bár az identitása nem magyarázza ezt a jelenséget, mivel a családja nagyobb része baloldali. Ő maga is dolgozott az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetében. A MITOSZ alelnökeként Gyurcsány Ferenccel együtt a demokráciáért „küzdött”.

Állítása szerint Ő akkor azok a baloldali apukák ellen követelt demokráciát, akiknek a gyermeki a Fidesz székháznál demonstráltak. Csakhogy akkor diktatúra volt, most demokrácia. Az eszébe sem jut, hogy ezek a fiatalok éppen a demokráciáért küzdenek és a kialakulóban lévő diktatúra ellen tiltakoznak. Egyébként honnan tudja a személyes adatait a tiltakozóknak, milyen nyilvántartás alapján állapította meg, hogy azok szülei komcsik? Kövér esetében a kora nem indokolja az elhülyülést. Pedig ez vagy a demencia jele, vagy a mérhetetlen gyűlöleté, amely azon embertársai ellen irányul, akik nem a NER emberei. Számos jelét tapasztalhattuk meg eddig is, mint például Schmitt Pál esetében, ahol a „nyikhaj, tollforgató terroristák” voltak a botrány okai, nem pedig a csalás miatt megbukott Fidesz alelnök.

Kövér helyesnek tarja a feljelentést, mert a törvénytelenség szerinte megengedhetetlen. Bizonyára így érzett akkor is, amikor éppen kordont bontottak.

Laci, talán ezért nem fogadnak lassan sehol, mint ahogyan a bajor parlament elnöke sem, pedig az európai párttársad, így nehéz őt komcsinak tartani. Te ezért otrombának tartod, magadban nem is keresed az okot. Sokkal egyszerűbb megint puccsról beszélni, de majd a barátoddal, az antiszemita gyűlölködő Bayer Zsótival szerveztek egy újabb békemenetet és megmentitek a hazát a gaz ármánytól.

Laci, nem az a baj, hogy ilyen vagy. Sokan vannak ilyenek. Az a baj, hogy Te az ország egyik első embere vagy. Ez a szégyen.

1 komment

Címkék: Kövér László szabodenesnk Szabó Dénes Nagykanizsa Igazmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr845143633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.03.18. 19:41:11

Csak szólok, h a kép fake (a pecsét elárulja).
süti beállítások módosítása