szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Kövér Laci szereptévesztésben?

2012.04.22. 12:52 szabodenesnk

Tudom, hogy nem illik a Magyarország jelenlegi köztársasági elnökét csak úgy Lacinak szólítani, mert azt tisztelni kell. Ezzel csak az a baj, hogy a jogszabályok ugyan meghatározhatják az egyes magatartási szabályokat, de tiszteletet nem. Azt ki kell érdemelni. A Fidesz Lacijának nem sikerült belőlem ezt az érzést kicsalogatnia. Sőt.

A Hír Tv Péntek8 című műsorában elhangzottak után a politikusi alkalmásságát és értelmi képességét is korlátozottnak tartom. Először az vetődött fel bennem, hogy Kövér szereptévesztésben van, de nem. Ő gyűlöl. Gyűlöl mindenkit és mindent, ami a Fidesz ellen irányul. Mint jelenlegi, ideiglenes köztársasági elnöknek, neki is pártokon felülinek kellene lenni és a nemzet egységét kifejezni. Na, ez az, ami neki nem megy. Zsigerből utálja az ellenzéket. Az fel sem merül benne, hogy esetleg jogosan támadták schmitt plágium pált. Mert ugye, a mi palink, az jó kommunista, a mi palink a mi emberünk, akit "nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista" személyek a Fidesz lejáratása érdekében tönkretettek. Az nem számított, hogy plagi bá' lopott, csalt a múltban, és hazudott a jelenben a múltról. Szerinte nem erről szólt az összehangolt kampány plgizáló elnökünk ellen. Kövér azt látja ebben, hogy magát az intézmény tekintélyét rombolja a sok nyikhaj. Pedig csak pár nyikhaj volt akinek sikerült megtépázni az elnöki intézményt. Orbán Viktornak és a tolvaj Schmitt Pálnak, aki nem akart a törvényalkotás gátja lenni. (nem is volt az) Ja, meg a golyostoll, de hát egy tollat ritkán hívnak nyikhajnak.

A közvélemény szerint Schmittnek mennie kellett. Kövér Laci, ezt nem érti. Egyáltalán van a Fidesz táboron kívül elfogadható vélemény?

Szintén az adásban beszélt barátságos hangnemben az ellenzékről. Annyira barátságos és megértő volt, hogy még dolgozni sem engedné Őket, nehogy elfáradjanak. Maradjanak csak otthon, pihenjenek, a fizetésüket meg csak utalják a számlára.

Ha mindezeket, mint a Fidesz egy maghatározó tagja mondja, észre sem veszem. De Kövér Laci, házelnök és köztársasági elnök. Vajon a kommunikációs szakemberek erre miért nem készítik fel? Mert ezzel a beszéddel ismét tömegeket sértett meg. Lehet kritizálni a politikai ellenfelet, de zsigerből utálni hiba. Az indulat legyőzi a józan észt. Kövér esetében a józan észt nem az indulat győzi le. Neki egyszerűen nincs ilyen.

 

4 komment

Címkék: kövér laci szereptévesztésben?

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr394466325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.22. 19:47:43

Ők vannak többségben, ott a pont!!

commando 2012.04.23. 19:58:34

@tisztakéz: Bizony ez így van, sőt, 2014-ben is ők lesznek többségben, még ha nem is ennyire!

szabodenesnk · http://szabodenesnk.hu 2012.04.23. 20:55:46

@commando: Ebben nem vagyok biztos. A mai bejelentések már biztosan éríntenek mindenkit. Az autós társadalmat tovább terhelik, a fiatalok a telefonadónak fognak örülni. A biztosítások megadóztatása szintén mindenkit érint. (érthetetlen, hogy az életbiztosítások nem lesznek megadóztatva. Kinek van nagyösszegű életbiztosítása?)
Csak felrázódik az ezidáig közömbös réteg. Messze van még a választás.....

commando 2012.04.24. 08:47:00

Kedves Dénes! Nekem a régi vicc jutott eszembe, mikor Brezsnyev elvtárs bejelenti a Vörös téren felvonuló tömegnek, hogy a megszorítások miatt minden tizedik embert fel kell akasztani. A síri csendben jelentkezik egy öreg moszkvai: És tessék mondani, kötelet mi hozzunk, vagy ad a szakszervezet? Valahol itt tartunk mi is. Úgy tűnik, bármit meg lehet tenni, egy-két párszáz fős tűntetés és minden megy a régiben. Na és hol van az ellenzék? Ki lenne partiképes leváltani a FIDESZ kormányt? Szerintem senki. Ha belegondolsz az elmút két év alatt a terhek folyamatosan nőttek, hadd ne részletezzem a törvénykezés eredményeit, és ennek dacára az ellenzék egyre mélyebbre süllyed. Egy mostani szavazás még mindig abszolút többséget adna a FIDESZ-nek, nagyon összeszedett és fegyelmezett társaság. Ki lehet helyette? Mondj egy életképes javaslatot! Ne azt, hogy ki lenne jó, hanem ma elindulva ki lenne KÉPES leváltani a mostani kormányt? Egyetlen politikus mögött sincs akkora tábor, mint Orbán Viktor mögött. Az ellenzék teljesen szétforgácsolódott, a FIDESZ szabályosan megeszi őket. A Schmitt-botrányból is ügyesen kijöttek, egy kicsit mártírt csináltak belőle, az exelnökúr pedig okosan lapít és hallgat. Ezt is a maga javára képes a FIDESZ fordítani. Lám-lám, jönnek az új adók, meglásd ebből sem lesz semmi. Morog a nép, morog, aztán majd valami gumicsont eltereli a figyelmét és fizet, mint a katonatiszt. EZT A KORMÁNYT NEM LEHET LEVÁLTANI! Nincs, aki meg tudná tenni!
süti beállítások módosítása