szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Selmeczi ismét megdöbbent...

2012.03.14. 13:30 szabodenesnk

"A Fideszt megdöbbentette a hír, hogy az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport alternatív államfője Dopeman lett – mondta tegnap Selmeczi Gabriella. Selmeczi Gabriella hétfői közleménye szerint a kormánypárt azért furcsállja a döntést, mert a rapper „legutóbb a Himnusz meggyalázásával szerzett magának kétes értékű hírnevet”. A Fidesz szerint így „kérdés, hogy a hosszas keresgélés után végül a posztra legméltóbbnak ítélt közszereplő a nemzeti ünnepen is elő fogja-e adni botrányos Himnusz-átiratát”"

Engem viszont az a tény döbbentett meg, - no nem csak engem - hogy Selmeczi Gabriella nem döbbent meg Schmitt Pál megválsztásakor. Még akkor sem adott hangot megdöbbenésének, amikor kirobbant az ominózus plágium ügy. Orbán Viktortól tudjuk, hogy egyes emberek politikai beállítottságuk alapján genetikailag kódoltak. Bár a Vezér csak a baloldalt emlegette holmi nemztre rontással, a jobboldaliság szerinte tapasztalati úton szerzett világnézet. Ő, maga is azért lett liberálisból konzervatív-keresztény, mert az életkorának megfelelően fejlődik. Viszont ha elfogadjuk a tényt, hogy az ember egy idő után visszafejlődik, - ki előbb, ki később - akkor nem biztos, hogy Orbán esetében pozitív változásnak lehetünk ez esetben szemtanúi.

Visszatérve Selmeczi Gabriella szóvivőre, őszinte megdöbbenésemnek adok hangot, hogy nála értelmesebb személyt nem találtak a szóvivői posztra. Igaz, Fideszéknél nem alapkövetelmény az ész, mint inkább a lojalitás és a mosolyogva hazudozás képessége. Szíjártó Péter példája ékes bizonyíték erre.

Aztán azon is megdöbbentem, hogy Selmeczi nem döbbent meg a magas üzemanyag árak hallatán és azon sem, hogy az egykor oly vehemensen követelt jövedéki adót a makacs kormány nem hajlandó csökkenteni. Pedig kollégájától, Szijártó Pétertől tudjuk, hogy a magas üzemnyag árak a reménytelenségbe sodorják az ország lakosságát.

Visszatérve Pityinger alternatív elnök személyével kapcsolatos Selmeczi reakcióra. Véleményem szerint a Fidesz szégyene, hogy Schmitt Pál ellenében bárki "lehet" köztársasági elnök. Ez ugyanis magáért beszél. Mert mi is a követelmény Schmitt Plágium Pállal szemben? Tudjon szignózni, de kurva gyorsan. Cserébe használhatja a doktor címet. Pityinger legalább nem akarja használni a két betűt: Dr. De a Feró is megmondta: Szakadt országnak szakadt elnök. Ma, egy erkölcstelen, szociálisan érzéketlen kormánynak van egy erkölcstelen elnöke.

Na, ezen kellene megdöbbenni, Gabriella. 

Szólj hozzá!

Címkék: selmeczi Hiteltelen szabodenesnk Szabó Dénes Nagykanizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr84316346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása