szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Vajon ki érti ezt?

2012.03.19. 13:39 szabodenesnk

A hosszú hétvége négy napján végig dolgoztam, így nem volt időm követni a március 15. eseményeit.

Orbán Viktor beszédéről nem kívánok írni, hiszen sokan elemezték már. Csupán annyit jegyeznék meg azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök nem érti, hogy Ő nem egy párt vezetőjeként, hanem egy az ország sorsáért felelős személyként beszél a nyilvánossághoz. A beszéd pedig eljut az EU-hoz is, nemcsak a hívekhez.

A címben feltett kérdést tartom fontosnak. A videókat nézve az volt az érzésem, hogy a felvételek mintha Észak-Koreában készültek volna.

Minden mutatónk rosszabb, mint a kormányváltás idején. Az emberek egyre nehezebben élnek. A kedvezményeket elvonják, visszamenőleges hatályú törvénykezéssel a nyugdíjakat elvonják, átalakítják. Magánnyugdíj felszámolva, újabb és újabb adók kivetése, jövedéki adó emelése, az üzemanyag megfizethetetlen........

Azon most nem vitatkoznék, hogy ezekből mennyi a "jogos" intézkedés. Van amit még támogatni is tudok. S mégis. Nem értem az emberek reakcióját.

Ha a fent említett dolgok, történések az előző kormány idejében valósultak volna meg, akkor Magyarország a földdel lenne egyenlő. Természetesen egy-két hegedűs Zsuzsa féle népszavazással megspékelve.

Most pedig zúg a "Viktor, Viktor...." A történelemből ismerünk hasonlókat. Azt hiszem, egyikről sem pozitív emlékek jutnak eszembe. A kommunista országok vezetőit illett éljenezni, és évtizedeken keresztül hatalmon tartani. (Szovjetunió, Kína, Kuba, Észak-Korea....)

A magam részéről nem kívánok sem diktatúrában, sem olyan országban élni, ahol a személyi kultusz a meghatározó.

Apropó: Szerdától 5 és 4 Forinttal fizetünk többet az üzemanyagért. Viktor, Viktor....

Szólj hozzá!

Címkék: szabodenesnk

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr594325803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása