szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Ennyit tudsz, Schmitt Pali.

2012.03.28. 15:34 szabodenesnk

Megint Schmitt Pál szolgáltat hírekkel.

Schmitt Pál nem mond le. Ezt Szöülban nyilatkozta szerdán. A nyilatkozat az m1 Déli Híradójában és az MR1-Kossuth Rádió Déli krónikájában is elhangzott.
Schmitt Pál kijelentette, hogy a „ez a végkövetkeztetés számomra egyfajta elégtétel: akkor is igazam volt húsz évvel ezelőtt, mert az akkori körülményeknek és előírásoknak megfelelően írtam egy dolgozatot a legjobb tudásom szerint”.
A legjobb tudásom szerint, mondja a köztársasági elnök. Erre mondhatjuk: ennyit tudsz, Pali.
Schmitt közölte azt is, hogy egy pillanatig sem gondolt arra, hogy lemondjon, - mi sem gondoltuk róla -  hiszen Őt nem a doktorija miatt választották köztársasági elnöknek, hanem „valószínű más egyéb kvalitások miatt”. Ezt eddig is tudtuk. Azt is tudtuk, hogy minden rendszer kiszolgálója volt. Azt is tudtuk, hogy 2002-ben még bejelentkezett a szocialistáknál, hogy szívesen lenne Budapest főpolgármestere. Miután udvariasan kikosarazták, átment a szomszédba Fideszékhez, hátha van valami üres hely a számára. Ennyit a „kvalitásról”.
A legnagyobb sajnálatomra még hozzá tette: a munkáját ezután is „változatlan felelősséggel” végzi. Na ezt nem kellett volna, mert ez felér egy fenyegetéssel.
A következtetést én is levonom: ENNYIT TUDSZ PALI. Ennyit érsz. Ahogyan Lázár fogalmazott, „mindenki annyit ér, mint amennyije van”. Schmittnek ennyi van önbecsülésből, értékből, erkölcsből és sportszerűségből.

4 komment · 2 trackback

Címkék: schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr44345960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:52:59

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.28. 17:41:44

Kósa Lajost meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sincs:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1490_dr._kosa_lajos
Magyarhonban mostantól mindenki legyen doktor!

szabodenesnk · http://szabodenesnk.hu 2012.03.28. 19:21:16

@kzoltana: Köszönöm a cikket és a reagálást.
A javaslatod életszerű, hiszen csak olló kell hozzá, az ugye meg minden háztartásban van. :-)
Üdv.

commando 2012.03.30. 20:16:07

Nos kedves Dénes! Láttad-e avagy sem, mindegy. Ez katasztrófa. Obersovszky a riporter szinte bocsánatot kért Palibá-tól. Undorító, a magyar népet megalázó mosakodása egyszerűen hihetetlen. Ebből nagy balhé lesz!!!!!! Most már nem tud emelt fővel távozni. Meg fogják kövezni!!
süti beállítások módosítása