szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Zsiga Marcell házra valója

2013.02.26. 18:34 szabodenesnk

A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra - közölte Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának KDNP-s elnöke. A bizottság kormánypárti szavazatokkal úgy döntött, hogy nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást.

Látja, én még fére is tudok tenni egy házra valót 

Zsiga Marcell fiatal kora ellenére megtanult takarékoskodni. Olyannyira, hogy több pénzt tud félretenni, mint amennyit hazavisz. Nem is tudom, hogy miért nem ő van Matolcsy helyén? Ilyen sámánok kellenek nekünk, akik tudják a pénzt fialtatni. Marcell nem csak álmodik tündérországról, hanem bizonyít is, hisz' ott a ház. Mint a horgász milliomos, akinél vagyonosodási vizsgálatot indított a NAV. Arra a kérdésre, hogy honnan volt pénze a házra, azt válaszolta: kifogta az aranyhalat és az teljesítette a kívánságát. Hogy mivel tudja ezt bizonyítani? Hát itt a ház, nemigaz?

Szóval tud a Marcell és roppant bátor. Vagy nagyon biztonságban érzi magát. Ugyanis a NAV már nem fogad el magyarázatot, hanem bizonyítékot kér. Ha én arra hivatkozok, hogy a szüleimtől kaptam a pénzt, hiába a tanúk aláírása, a hatóság csak akkor ismeri el, ha az összeg banki átutalással jutott hozzám. De ugyanez vonatkozik a magánszemélytől kapott kölcsönre is. Ugyanakkor a vagyonnyilatkozatokban sorra látható, hogy a politikusok egy része magánszemélyeknek tartozik. Ami két szempontból is aggályos. Egyrészt, ha valaki tartozik valakinek, akkor valamilyen szinten elköteleződik és gyaníthatóan ellenszolgáltatást várnak tőle. Másrészről felveti a NAV felelősségét, mivel nem vizsgálják, hogy a kölcsönadó vajon miből és hogyan ad kölcsön. Zsebből, vagy bankon keresztül, hogy annak nyoma legyen, akárcsak a halandó vállalkozónál, vagy magánszemélynél.

Arra azért kíváncsi leszek, mikor indít a NAV vagyonosodási vizsgálatot Zsiga Marcell ellen?

Szólj hozzá!

Címkék: vagyonosodás NAV szabodenesnk Zsiga Marcell

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr45106965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása