szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Schmitt Plágium Pál nem tanul.....

2012.03.09. 21:27 szabodenesnk

Schmitt Plágium Pál nem tanul. Annak ellenére sem, hogy egykoron – amikor még beszélhetett – úton-útfélen hangoztatta az élethosszig tartó tanulás jelentőségét.

Schmitt Pál Egerben azt javasolta a Fideszes többségű városvezetésnek tartott előadásában, hogy néha meg kell „hallgatnunk” az ellenzéki javaslatokat.

Most azt panaszolja, hogy az ellene folyó lejárató hadjárat tulajdonképpen a munkája miatt van. Ugyanis sokaknak nem tetszik, hogy ő segíti a kormány munkáját és mindent megtesz a jogalkotás felgyorsítása érdekében.

Kövér László mondta nem is olyan régen, hogy Schmitt Pálnál senki nem ismeri jobban az Alkotmányt.  (mármint a régit)

Nem tudom, hogy az általam kevésbé tisztelt ál(l)amfő  mennyire van tisztában az említett alaptörvénnyel, de  biztosan tudom, hogy nem érti azt. A köztársasági elnök ugyanis nem egy pártra, nem egy kormányra tesz esküt, hanem a Magyar Köztársaságra. (Ő még igen) Ezek után nehezen értelmezhető a többes szám használata. Vajon miért csodálkozik a tiltakozáson, ha nem a nép, az emberek érdeke az első, hanem az őt delegáló párt érdeke?

Valaki olvassa már fel Schmitt Plágium Pálnak a köztársasági elnökre vonatkozó részét. Valaki értelmezze már számára, hogy mit jelent, amit felolvastak számára.

Ha megérti, talán nem nyilatkozik ekkora butaságokat, nem járatja le még jobban magát.   

Szólj hozzá!

Címkék: Schmitt Pál Plágium szabodenesnk Szabó Dénes Nagykanizsa Alkotmány

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr674300703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása