szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Selmeczi Gabriella és az értelem(?)

2012.03.13. 07:39 szabodenesnk

"Fidesz: A nemzetközi baloldalnak már az ünnepeink sem szentek?

Tovább folytatódik a nemzetközi baloldal támadása Magyarország ellen. Már március 15-i nemzeti ünnepünk sem szent az MSZP-s, SZDSZ-es külföldi elvbarátok számára. A  francia értelmiségiek  azon kívül, hogy butaságokat beszélnek, kettős mércével is mérnek. Nem emlékszünk, hogy hasonló vehemenciával képviselték volna a Gyurcsány-korszak visszaéléseinek áldozatait, felemelték volna szavukat például a rendőrterror, a szocialista korrupciós gépezet, a legdurvább politikai hazugságok, vagy éppen a költségvetési adatok – Európában is párját ritkító – meghamisítása ellen. Mindennek ellenére bárkit szívesen látunk Magyarországon, aki személyesen akar meggyőződni arról, hogy a magyarok új irányt szabtak országuknak, együttes erővel törekednek hazájuk felemelésére, és békésen, méltósággal ünneplik az 1848-as forradalom emléknapját. 

Selmeczi Gabriella,  a Fidesz szóvivője"

Talán még emlékszünk a Fidesz megmondó embereire, akik aztán egy-egy ciklus alatt eltűntek, vagy "átalakultak", azaz pénzesebb beosztást kaptak. Itt van példának okáért Rogán Antal, vagy éppen a harmatos tekintetű D. Tamás. Róluk tudtuk, hogy sokszor simán hazudtak, feladatuk annyi volt, hogy napi szinten hozzák összefüggésbe Gyurcsányt az ügyészséggel. De Szijjártó Péter és Selmeczi Gabriella esete más. Az ember nem szívesen írja le egy nőről, hogy hülye. Magam sem szívesen írom, inkább csak tényként közlöm.

A Fidesz Gabija, kettős mércéről és az ünnep külföldiek által való lejáratásáról beszél.

Két dolog lehetséges. Vagy - csak még nem tudunk róla - közös történelmünkre való tekintettel a Fidesz szavazati jogot ad minden lengyelnek, aki magáénak érzi a Fidesz kormány politikáját, vagy csak egyszerűen nem értesítették Gabit arról, hogy több ezer lengyel állampolgár jön tapsolni Orbánnak. Mindezt ingyen, (kinek?) megvendégelve, megetetve, itatva.

Annak idején talán a bértapsolókról sem hallott Gabika?
 

Szólj hozzá!

Címkék: selmeczi

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr114313461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása