szabodenesnk

Idősgondozás

Idős és fogyatékos személyek házi ápolása, gondozása Nagykanizsán.

Idősgondozás Nagykanizsán

 

Friss topikok

Schiffer kontra Lázár

2012.03.21. 13:56 szabodenesnk

„Egyenesen pofátlannak tartjuk, hogy a Kádár-rendszer egyik vezető diplomatájának, egy kommunista kollaboránsnak a leszármazottja terjeszti be az LMP javaslatát” – mondta Lázár.

Schiffer András törvényjavaslatára nyilatkozta ezt a Fidesz frakcióvezetője. Hozzá hasonlóan Széles Gábor is felemlegette Schiffer őseit. Bizonyára a népszavazás kezdeményezése és az ügynöklista emlegetése megtette hatását. Emlékezhetünk a 2006-ban történt lejárató kampányra Dávid Ibolya családtagjait illetően. Fideszéknél ez a módi.

Érdekes ebben az esetben az, hogy ha valakinek az őseit említik meg, mint a régi rendszer kiszolgálóit, akkor hogyan képesek elviselni maguk között Schmitt Pált, aki miniszterhelyettesi beosztásban élte sanyarú napjait a "kommunista" világban. Vagy ezen logika alapján vajon nem volt pofátlanság Orbán Viktor részéről, hogy Pozsgait kérte fel tanácsadónak, illetve arra, hogy vegyen részt az új alkotmány előkészítésben? Vajon Pokorni Zoltán is pofátlan módon vesz részt a törvényhozásban, hiszen tudjuk jól, hogy apja III/III-as ügynök volt.

Lázár (Lézer) Jánosnak nem ez az első dolog, amit pofátlanságnak nevez. - nála ez olyan szó pótló szó lehet - Pofátlan fizetésekről, jutalmakról, juttatásokról beszél. Igaz, csak meghatározott idő intervallumban. Vagyis '98-2002 és 2010-től már semmi nem pofátlan ezekben az ügyekben. Ahogyan az sem, hogy az adófizetők pénzén vélte megtalálni a biztonságos közlekedés eszközét, az Audi A8-ast. Természetesen lézerblokkolóval.

Lázár János nagyon pofátlan, amikor pofátlanságról beszél. De hát Ő ilyen: Pofátlan.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: lázár jános

A bejegyzés trackback címe:

https://szabodenesnk.blog.hu/api/trackback/id/tr344330593

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Navracsics: Schiffer nem tehet a nagypapájáról 2012.03.24. 13:36:02

Magyarország 120 éve küzd azzal, hogy reménytelenül rossz híre van – emlékeztetett Navracsics Tibor a Fidesz újbudai közéleti estjén pénteken. A miniszter a közigazgatás átszervezéseinek eredményeiről, valamint arról is beszélt: Schiffer András nem tehet…

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:40

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása